bg

en

villakokiche.bg

Новини

Абонирай се

Услуги във вилата

 

По желание на гостите, с предварителна поръчка могат да се приготвят разнообразни ястия от местната троянска кухня. Закуска не е включена в цената и се предлага само при предварителна заявка.

 

Удобна е възможността всеки гост на Вила Кокиче да приготви храна със собствени продукти и по собствен вкус, като за целта къщата разполага с две кухни с гостни към тях. Едната гостна представлява обособено сепаре с маса за 6 - 8 човека, другата е по-голяма с две маси за 16 - 18 човека общо и камина.

 

Прилежащият двор е 500м2. Пред входа на двора има изградени 6 парко-места, а в страничното пространство могат да паркират още толкова коли.Паркингът е под постоянно видеонаблюдение.

 

Вилата разполага с две летни кухни със скара и барбекю, които предлагат възможност да се  любувате на свежия планински въздух и осеяното със звезди небе. Всички гости на вилата могат да ползват закрито 8 местно джакузи, удобни шезлонги в градината или на специално изградената за тази цел площадка на самата река Бели Осъм.

 

За децата е пригоден открит и закрит детски кът с люлки, парзалка, пясъчник и други екстри.

 

Вила Кокиче предлага разнообразни забавления, като баскетболни кошове, тенис ракети и топки, подвижни футболни врати , джага и други, а за любителите на колоезденето има на разположение велосипеди за възрастни и деца.

 

Клиентите на Вила Кокиче ползват безплатно Wi Fi интернет и кабелна телвизия на територията на цялата вила.